"Atsiųskite daugiau rusų," gali dar kartą gali pabūti blogos reputacijos pokerio profesionalas -Tony G.

Can you feel my power, baby?
Rėksmingas Tony G nugalėjo visus pretendentus ir laimėjo didžiausią prizinio fondo dalį, kuris viršijo 500.000$ ir laimėjo didžiausią prizą Rusijos pokerio istorijoje.
Tony G tapo žinomiausias po ruso pro-Ralph Perry užsipuolimo per Tarpžemyninį Pokerio Čempionatą. Tony G sugebėjo pašalinti Perry, kai jis šaukė all in su K-J. Per ranką Tony G pasake : "You're a champion. I'll send you back to Russia" (Tu esi čempionas. Aš išsiųsiu tave namo.) "Bring the Russians on, I want more Russians" (Atsiųskit man daugiau rusų, Aš noriu daugiau rusų!) ir galiausiai "Get on your bike and go." (Sėsk ant savo dviračio ir keliauk).
Tony buvo vienas iš 53 žaidėjų, kurie atvyko į Kosmos miestą kautis dėl solidžios sumos. Tony G laimėjo 205.000$ ir kaip visada laimėtus pinigus paaukojo, šį kartą išsirinko Rusijos prieglaudas. "Aš jaučiuosi gerai galėjimas, kur noriu atiduoti pinigus, kuriuos aš laimiu pokerio turnyruose," pridūrė Tony.
Ypač Antanas Guoga išgyrė Rusijos strukūrą. Pagal jį struktūra buvo geresnė negu "WSOP main event". Mes turėjome du dalintojus prie finalinio stalo, tad kita ranka buna išmaišyta ir paruošta dalinimui, ir mes turėjome tonas rankų finalinio stalo." Tony taip pat gavo auksinę apyrankę už pirmą vietą.