Pranesimai I Emaila

Where pointless threads and spammers go to die.

Postby paulenas on Sun Oct 14, 2007 8:38 pm

Ka manote jeigu padarytume taip kad ne tik apie PM pranesa memberiams i emaila bet ir kai jie gauna atsakyma temoje kurioje patys dalyvavo?Manau tai butu paskatinimas dazniau lankytis nes tikriausiai visi dazniau emaila negu foruma tikrina ir patiem zmonem geriau, nes buna gi pamirsti kruioj temoj ka rasiai ir paskui per visa foruma reikia eiti ieskoti

P.S tiksliai tik nzn kurioj vietoj sita reiktu nustatyti
paulenas
Shark

Postby Markas on Sun Oct 14, 2007 9:17 pm

Paulenas wrote:Ka manote jeigu padarytume taip kad ne tik apie PM pranesa memberiams i emaila bet ir kai jie gauna atsakyma temoje kurioje patys dalyvavo?Manau tai butu paskatinimas dazniau lankytis nes tikriausiai visi dazniau emaila negu foruma tikrina ir patiem zmonem geriau, nes buna gi pamirsti kruioj temoj ka rasiai ir paskui per visa foruma reikia eiti ieskoti

P.S tiksliai tik nzn kurioj vietoj sita reiktu nustatyti

gi ateina laiskas kiekvienam zmogui kad gavo PM gamesterstalke, taj manau kad yra proga uzsukti i foruma
Markas
Shark

Postby paulenas on Sun Oct 14, 2007 9:19 pm

Markas wrote:gi ateina laiskas kiekvienam zmogui kad gavo PM gamesterstalke, taj manau kad yra proga uzsukti i foruma

tu perskaitei viska bent jau?Tai as sakau kad padaryti kad gautu laiksus ir tada kai tame topice kur jis ka nors rase ar pats sukure parasomas postas kito zmogaus
paulenas
Shark

Postby rimvis on Mon Oct 15, 2007 7:43 am

Paulenas wrote:tu perskaitei viska bent jau?Tai as sakau kad padaryti kad gautu laiksus ir tada kai tame topice kur jis ka nors rase ar pats sukure parasomas postas kito zmogaus

Siuo atveju turiu sutikti su marku. Mane taj jau nervina trinti pasta kai forumai sugalvoja siusti pranesima jog kazkas komentavo mano parasyta sakini ir komentavo tame paciame poste kur ir as komentavau. man cia tik spam'as i mail'a ir nieko daugiau. niekada ne neziuriu kas ten parasyta. tik zymiu ir trinu. Zmones gauna emailus kai jiems PM'as parasytas, manau to uztenka.
rimvis
Chuck Norris

Postby rimvis on Mon Oct 15, 2007 7:45 am

rimvis wrote:Siuo atveju turiu sutikti su marku. Mane taj jau nervina trinti pasta kai forumai sugalvoja siusti pranesima jog kazkas komentavo mano parasyta sakini ir komentavo tame paciame poste kur ir as komentavau. man cia tik spam'as i mail'a ir nieko daugiau. niekada ne neziuriu kas ten parasyta. tik zymiu ir trinu. Zmones gauna emailus kai jiems PM'as parasytas, manau to uztenka.

Nebent turesime koki super idomu pranesima, tada galima issiusti ir e-mail... bet... email'a daug kas turi net ne savo ivede o neegzistuojanti... kas reiskia, kad laiskas ju niekada nepasieks...
rimvis
Chuck Norris

Postby paulenas on Mon Oct 15, 2007 10:52 am

Na ka belieka sutikti tik su jumis tada. siaip sutinku kad daznai uzknisa tie laiskai is forumu, bet mat daznai primena kokiose temose as dalyvavau ir vel nueinu paskaityti
paulenas
Shark

Return to The Graveyard