Pasiulymai del GT ir problemu sprendimai

Diskusijos lietuvių kalba.

Pasiulymai del GT ir problemu sprendimai

Postby 777 on Mon Nov 05, 2007 9:51 am

Kreipiuosi į žmones, kurie rūpinasi technine šio forumo puse. Viskas tvarkoj išskyrus vieną dalyką.
Kaip įprasta kituose forumuose įėjus ir perskaičius naujas temas jos automatiškai virsta pilkomis - tai yra perskaitytomis/neturinčiomis naujų pranešimų.
Dabar aš įeinu į forumą ir man vistiek viskas raudonai dega. Gal įmanoma taip padaryti, kad po apsilankymo ir atsijungimo nuo puslapio kitą sykį įėjus degtų tik tos temos bei aplankai, kuriuose yra naujų pranešimų. Manau taip būtų daug patogiau ir nereiktų gaišti laiko vaikštant ir žiūrint ar čia neparašyta naują pranešimų.

Kokios kitų nuomonės?

Dėkui :)
Last edited by 777 on Mon Nov 05, 2007 12:07 pm, edited 1 time in total.
777
Regular Player

Postby 777 on Wed Nov 07, 2007 8:13 am

Neusprantu - niekas nuomonės neturi dėl šito klausimo?
777
Regular Player

Postby rimvis on Wed Nov 07, 2007 8:22 am

777 wrote:Neusprantu - niekas nuomonės neturi dėl Å¡ito klausimo?

Tavo klausimą skaičiau jau prieš tai, bet tikrai nežinau kur gali būti problema. Man viską rodo tvarkingai tiek ant mano darbo, tiek ant mano namų PC. Perskaičius temą, ji virsta pilka. Taigi spėju, kad problema turėtų būti iš tavo pusės. Dar pasitarsiu su kitais adminais ar jiems gerai rodo. Kokį browser'į naudojį?
rimvis
Chuck Norris

Postby basketboy on Wed Nov 07, 2007 9:21 am

777 wrote:Kreipiuosi į žmones, kurie rūpinasi technine šio forumo puse. Viskas tvarkoj išskyrus vieną dalyką.
Kaip įprasta kituose forumuose įėjus ir perskaičius naujas temas jos automatiškai virsta pilkomis - tai yra perskaitytomis/neturinčiomis naujų pranešimų.
Dabar aš įeinu į forumą ir man vistiek viskas raudonai dega. Gal įmanoma taip padaryti, kad po apsilankymo ir atsijungimo nuo puslapio kitą sykį įėjus degtų tik tos temos bei aplankai, kuriuose yra naujų pranešimų. Manau taip būtų daug patogiau ir nereiktų gaišti laiko vaikštant ir žiūrint ar čia neparašyta naują pranešimų.

Kokios kitų nuomonės?

Dėkui :)

Man tas pats, naudojiu exploreri
basketboy
Regular Player

Postby yofana on Wed Nov 07, 2007 9:26 am

777 wrote:Kreipiuosi į žmones, kurie rūpinasi technine šio forumo puse. Viskas tvarkoj išskyrus vieną dalyką.

Kokios kitų nuomonės?

Dėkui

As naudoju f-ja "View new Posts" prie "my controls" ir vualia.... rodo visus naujus postus nuo paskutinio apsilankymo.
yofana
Gambler

Postby yofana on Wed Nov 07, 2007 9:35 am

Adminams:
Ar labai sunku padaryti gamesterstalk'e toki pribombasa:
kai forume rasai hand'a pvz Ah Ac noretusi matyti tu kortu paveiksleli. cia sunku tai techniskai padaryt?
yofana
Gambler

Postby rimvis on Wed Nov 07, 2007 9:46 am

yofana wrote:Adminams:
Ar labai sunku padaryti gamesterstalk'e toki pribombasa:
kai forume rasai hand'a pvz Ah Ac noretusi matyti tu kortu paveiksleli. cia sunku tai techniskai padaryt?

hmm.... iš tikro tai labai įdomi idėja. Ačiū už pasiūlymą. Tai tikrai galima padaryti, tik dabar pagalvosiu ar tai sunku ir kiek laiko užtruktų.
Tuoj paeksperimentuosiu :)
Last edited by rimvis on Wed Nov 07, 2007 9:47 am, edited 1 time in total.
rimvis
Chuck Norris

Postby yofana on Wed Nov 07, 2007 10:07 am

rimvis wrote:hmm.... iš tikro tai labai įdomi idėja. Ačiū už pasiūlymą. Tai tikrai galima padaryti, tik dabar pagalvosiu ar tai sunku ir kiek laiko užtruktų.
Tuoj paeksperimentuosiu :)

cia vat kaskoki tool'sa radau: poker-tools.flopturnriver.com/Hand-History-Tool-Examples.php
kad rodytu kortos paveiksliuka arba tiesiog spalvos paveiksleli.
Last edited by yofana on Wed Nov 07, 2007 1:38 pm, edited 1 time in total.
yofana
Gambler

Postby KACKIS on Wed Nov 07, 2007 10:12 am

yofana wrote:cia vat kaskoki tool'sa radau:
kad rodytu kortos paveiksliuka arba tiesiog spalvos paveiksleli.

Sudėsim ;)
tik svarstom, kaip kodą rašyt... ar "As", ar "A-spades", ar "(As)", ar " [As] " -_-
Last edited by KACKIS on Wed Nov 07, 2007 1:38 pm, edited 1 time in total.
KACKIS
Chuck Norris

Postby Matthew on Wed Nov 07, 2007 10:50 am

Kokios kitų nuomonės?

Dėkui

turejau sita problema taip pat.. bandyk paspaust "Mark all posts as read" forumo desinej kampe :)
Matthew
Gambler

Postby rimvis on Wed Nov 07, 2007 1:41 pm

Matthew wrote:turejau sita problema taip pat.. bandyk paspaust "Mark all posts as read" forumo desinej kampe :)

Patarimas labai geras. Å iuo metu, gali būti, kad pas tave per daug neskaitytų post'ų ir todėl ne viską teisingai rodo.
Pabandyk pažymėti, kad viską perskaitei ir tada turėtų viskas veikti. Jei ne, tai raÅ¡yk, gilinsimės :)
rimvis
Chuck Norris

Postby yofana on Wed Nov 07, 2007 3:16 pm

Labai greit ir operatyviai viska padaret, puikumelis!
Seip ideja ne mano, skaitinedamas kitus forumus.... pasiskolinau :)
yofana
Gambler

Postby rimvis on Wed Nov 07, 2007 3:48 pm

yofana wrote:Labai greit ir operatyviai viska padaret, puikumelis!

Tai jei dar kokių idėjų vertų skolintis pamatysi, tai būtinai pranešk ;)
maža dovana - 3 tšk. prie GT Lygos Standings.
Last edited by rimvis on Wed Nov 07, 2007 3:48 pm, edited 1 time in total.
rimvis
Chuck Norris

Postby DarekaZ on Wed Nov 07, 2007 8:48 pm

yofana wrote:Labai greit ir operatyviai viska padaret, puikumelis!

Tebunie tai dovanele siam forumui :) kaip supartau is mano forumo buvo pasiimta :roll:
DarekaZ
Regular Player

Postby KACKIS on Wed Nov 07, 2007 10:45 pm

DarekaZ wrote:Tebunie tai dovanele siam forumui :) kaip supartau is mano forumo buvo pasiimta :roll:

Maniau, kad iš kokio užsienio :oops:
KACKIS
Chuck Norris

Next

Return to Lithuanian / Lietuviški Forumai