Lažybu Tinklapiuose

Diskusijos apie lažybas.

Postby rimvis on Tue Nov 27, 2007 8:20 am

justutiz wrote:Gal ir laikas kazka keist :) bet klausimas ka :) man tiesiog reiktu teorines dalies daug, kurios lietuviu kalba tikrai nera daug :)

Iš kokios srities teorinė dalis domina?
rimvis
Chuck Norris

Postby justutiz on Tue Nov 27, 2007 11:41 am

rimvis wrote:IÅ¡ kokios srities teorinė dalis domina?

is visos, pvz kad ir bandziaus ta kazkokia skaiciuokle kur rodo procentus kox tavo handas, bet kas isto jeigu nesuprantu ka man ten raso, paskui va sita visada po ranka turiu kita skaiciuokle bet kas isto :D kad nespeju susigaudyt, tiesiog truksta nemoku pasaky ko, as net visiskai gerai neprisimenu ar flush ar dar kas geresnis, tai visada zaidziu su ivairiais pagalbos straipsniais ir t.t. :) gal uzsispyrimo truksta. Beja, kas per daigtas yra sit&go, zinau kad juokingai skamba, bet nesuprantu kuo jis pranasesnis uz cahs, nes daug kas juos zaidzia.
justutiz
Gambler

Postby KACKIS on Tue Nov 27, 2007 2:40 pm

justutiz wrote:is visos, pvz kad ir bandziaus ta kazkokia skaiciuokle kur rodo procentus kox tavo handas, bet kas isto jeigu nesuprantu ka man ten raso, paskui va sita visada po ranka turiu kita skaiciuokle bet kas isto :D kad nespeju susigaudyt, tiesiog truksta nemoku pasaky ko, as net visiskai gerai neprisimenu ar flush ar dar kas geresnis, tai visada zaidziu su ivairiais pagalbos straipsniais ir t.t. :) gal uzsispyrimo truksta. Beja, kas per daigtas yra sit&go, zinau kad juokingai skamba, bet nesuprantu kuo jis pranasesnis uz cahs, nes daug kas juos zaidzia.

Siūlyčiau tau nežaist iš pinigų visai... nes paskaičiau porą žinučių forume ir supratau, kad žalio supratimo neturi kas su kuo valgoma :roll:
KACKIS
Chuck Norris

Postby justutiz on Tue Nov 27, 2007 4:06 pm

catchKISS wrote:Siūlyčiau tau nežaist iš pinigų visai... nes paskaičiau porą žinučių forume ir supratau, kad žalio supratimo neturi kas su kuo valgoma :roll:

Sutinku su tavimi visiskai :) ir nebezaidziu is pinigu, bandau atsikratyt sio iprocio :D
justutiz
Gambler

Previous

Return to Lažybos