Geriausia Pokerio Freerollų Taktika Yra Tiesiog Nežaisti!

Diskusijos apie pokerį.

Geriausia Pokerio Freerollų Taktika Yra Tiesiog Nežaisti!

Postby Markas on Sun Nov 11, 2007 4:01 pm

Nemokami pokerio turnyrai, vadinami "Freerollais", yra ganėtinai populiarūs internetiniuose pokerio kambariuose. Jie žada kažką, bet tuo pačiu nieko.
Vietoj to, kad dalinčiausi patarimais, kaip laimėti pokerio freerollą, aš pateiksiu jums keturias rimtas priežastis, dėl ko Jūs tiesiog privalote nežaisti pokerio. Mano tikslas Lietuvos žmonėms paaiškinti jog, žaidžiant nemokamus turnyrus tiesiog švaistote savo laiką ir prastinate savo pokerio meistriškumą.

Pirmoji priežastis: Freerollai nesiūlo daug pinigų už prizines vietas
Jeigu pažiūresite į tai, kokius pinigus siūlo nemokami turnyrai ir pažiūrėsite į dalyvių skaičių Jūs suprasite, jog Freerollų siūlomi pinigai yra tikrai maži. Geriausiu atveju Jūs gausite šiek tiek didesnius pinigus už pirmąją vietą, kuri bus labai sunkiai pasiekiama vien dėl to, jog Freerolluose bus daug daugiau žaidėjų nei įprastuose turnyruose.

Kodėl online pokerio kambariai taip daro? Jie duoda nemokamus pinigus, kodėl jie turėtų didini prizinį fondą, jiems tiesiog nėra naudos, o žmonių jie sugeba pritraukti ir taip pakankamai daug, netgi su tokiu priziniu fondu.

Antroji priežastis: Freerolai neverti Jūsų laiko
Netgi jei Jūs sugebėsite patekti į "pinigus" ir gausite kažkiek pinigų, tai beveik visais atvejais nėra verta Jūsų laiko. Geriau bandykite žaisti mažo buy-in turnyrus ir tai prizai bus kur kas didesni, bei Jūsų pokerio meistriškumas netgi pradės kilti, atvirkščiai nei Freeroluose.

Kaip rimtas kortų žaidėjas, Jūs tiesiog privalote suprasti vieną dalyką - koks yra svarbus Jūsų laikas. Kiekvieną minutę, kurią Jūs žaidžiate ne tą žaidimą, ne savo lygyje, Jūs tiesiog švaistote savo pinigus.

Galų gale, geriau netgi patarčiau vietoj to kad žaistumėte nemokamus turnyrus, geriau paskaitykite pokerio knygą, arba pažiūrėkite mokomuosius video, kurie pakels Jūsų pokerio meistriškumą ir padės laimėti daugiau pinigų.

Trečioji priežastis: Freerollai yra paremti sėkme, o ne meistriškumu.
Kadangi žmonės tokiuose turnyruose neįdeda savo pinigų, tai dažniausiai jiems net nerūpi kaip Jie pasirodys tokiuose turnyruose. Jie paprasčiausiai stumia savo žetonus, tikėdamiesi jog jiems pasiseks padidinti jų kiekį, o jei nepasiseka, jie tiesiog laukia kito turnyro.

Kadangi tokie turnyrai yra paremti sėkme, Jūs jų laimėsite daug mažiau nei tikrų pinigų turnyrų.

Ketvirtoji priežastis: Tai nėra "tikras" pokeris.
Daug internetinio pokerio žaidėjų teigia jog nemokami turnyrai yra kelias į pokerio meistriškumą. Teoriškai gal ir taip, tačiau praktiškai, freerollai Jums niekada nepadės išmokti žaisti tikrojo pokerio. Kadangi žmonės čia žaidžia belekaip, todėl freerolluose tikrai nukentės Jūsų žaidimo lygis. Jūs pradėsite įsisavinti tokias taktikas kurios yra veiksmingos Freerolluose, tačiau gali būti ypač nesėkmingos, kai prisėsite prie tikrų pinigų stalo.

Galutinis žodis: NEŽAISKITE freerollų, jei Jūs esate naujokas, o tuo labiau NEŽAISKITE pokerio freerollų, jeigu jau senai pradėjote žaidimą su tikrais pinigais.

*Žinau, kad atsiras labai daug žmonių, kurie su manimi nesutiks, tačiau tai yra mano išreikšta asmeninė nuomonė ir patyrę pokerio žaidėjai man tikrai pritars. ;)

Teksto autorius: Markas
Markas
Shark

Postby justutiz on Sun Nov 11, 2007 4:15 pm

Straipsnis tikrai labai atitraukiantis nuo freerollu, bet dauguma zmoniu vistiek zais, vieni del pradinio kapitalo, kiti is neturejimo ka veikt (as), kitiem galbut tai atrodo pakankamas pinigu saltinis
justutiz
Gambler

Postby Skyliner on Sun Nov 11, 2007 4:37 pm

markas 99% teisus siuo poziuriu i freerolus. mano atzvilgiu tik jog ir freeroluose "prasta liaudis' greit iskrenta o fuinal table sedi " common" players
Skyliner
Regular Player

Postby forextrading on Sun Nov 11, 2007 4:55 pm

Sutinku su straipsniu 100%. Is freeroll jokios naudos.
forextrading
Gambler

Postby rimvis on Mon Nov 12, 2007 7:46 pm

forextrading wrote:Sutinku su straipsniu 100%. Is freeroll jokios naudos.

naudos is esmes tai tikrai 0, tik tiek kad smagu kai nenori pokerio rimtai losti :)
rimvis
Chuck Norris

Postby girts on Mon Nov 12, 2007 8:33 pm

Na, bet pagalvojus jei nemoki lost pokerio ir eit is kart lost is pinigu, kazkaip nemanau, kad verta. Bet va jei jau pramokes esi ir galvoji, kad gali jau kazka paisekt tai tada jo tik is $ lost.
girts
Gambler

Postby rokas91 on Sun Nov 25, 2007 2:56 pm

na nemanau, kad freerollai yra blogai. Ypac weeks freeroll kur prizinis fondas gan nemazas buna. Juk reikia nuo kazko pradeti, tai ir pradedi nuo freerollu :)
rokas91
Small Fish

Postby gizmis on Sun Nov 25, 2007 3:32 pm

man freerolai tarsi sng, o sng mano megstamiausias zaidimo tipas, man nepatinka sedeti prie cash stalu, todel freerolai kaip tik man treniruotis zaisti pokeri.
gizmis
Gambler

Postby TadassLT on Sun Dec 09, 2007 3:17 pm

Ziurint kokie freerolai. Pavyzdziui kur buvo freerollas 20 000 euru tai ten neblogas toks manau :D
TadassLT
Gambler

Postby ignacijus2000 on Sun Dec 09, 2007 3:36 pm

na tikrai belenkaip zaidzia zmones tuose freeroluose
ignacijus2000
Gambler

Return to Pokeris