Ar Kas Žiūri Serialą Lost?

Diskusijos lietuvių kalba.

Ar Kas Žiūri Serialą Lost?

Postby rimvis on Mon Nov 12, 2007 2:21 pm

Įdomu ar yra iš forumo narių, kurie žiūrėtų "Lost", nes tai mano mėgstamiausias TV serialas :twisted:
rimvis
Chuck Norris

Postby BlaDeRRR333 on Mon Nov 12, 2007 4:20 pm

neziuriu man kazkodel sitas nepatinka my favourite yra Prison break :P
BlaDeRRR333
Regular Player

Postby gizmis on Mon Nov 12, 2007 4:24 pm

mano abu megstamiausi serialiai dinge ir kaleimo begliai ;]] wisas serijas rimvi matei dinge serealo ? :)
gizmis
Gambler

Postby rimvis on Tue Nov 13, 2007 6:56 am

gizmis wrote:mano abu megstamiausi serialiai dinge ir kaleimo begliai ;]] wisas serijas rimvi matei dinge serealo ? :)

Tai žinoma, kad visas. Kas čia per klausimas serialo gerbejui? :evil:
Tik deja, gandai sklinda, kad šiais metais sezonas gali būti nukeltas :cry:
rimvis
Chuck Norris

Postby yofana on Wed Nov 14, 2007 6:15 pm

mano vienas is megstamiausiu serialu, tiksliau ziuriu tik 3.... lost, prison break ir sopranai.
tik nekenciu ziuret po 1 serija... :)
is gariunu pirkau lost'u 1,2,3 sezonus ir prison break abu sezonus. kaskam tik paskolinau ir neatgaminu kam :mad: :twisted:
yofana
Gambler

Postby yofana on Wed Nov 14, 2007 6:25 pm

Markas wrote:man taj kurie ziuri si seriala yra atsilike zmones. Kazkoks grynas nevykeliu serialas. no offense

gal galeciau isgirsti kodel taip galvoji?

mano megstamiausia spalva - raudona, visiems kam nepatinka raudona spalva yra debilai! :oops: :roll: :evil:

del skonio ir spalvu sunku gincytis. kiekvienas esam individualus,asmenybes. jeigu tau nepatinka - tai nereiskia kad kitiem nepatinka. elkis taip kaip noretum kad su tavim elgtusi. kiek teko lankytis kursenuose - sutikdavau vien molius ir debilus (giminaiciai gyvenantys ten - irgi). no offence. smagu? :?: :twisted:
peace
yofana
Gambler

Postby yofana on Wed Nov 14, 2007 6:46 pm

Markas wrote:man taj kurie ziuri si seriala yra atsilike zmones. Kazkoks grynas nevykeliu serialas. no offense

ir apskritai... kodel tu toks piktas? paziurejau paskutinius tavo post'us.... turi bendravimo problemu?
paziurek,tau turetu patikti ir pakelti nuotaika:

p.s. cia socialine reklama,uzsienyje daznai matau tokius filmukus. su silpnais nervais - nepatartina ziuret.
Last edited by yofana on Wed Nov 14, 2007 7:08 pm, edited 1 time in total.
yofana
Gambler

Postby KACKIS on Wed Nov 14, 2007 7:13 pm

yofana wrote:ir apskritai... kodel tu toks piktas? paziurejau paskutinius tavo post'us.... turi bendravimo problemu?
paziurek,tau turetu patikti ir pakelti nuotaika:

p.s. cia socialine reklama,usienyje daznai matau tokius filmukus. su silpnais nervais - nepatartina ziuret.

Geri filmukai... geri...
Tik bijau, kad alus nelabai skanus dabar bus :roll:
KACKIS
Chuck Norris

Postby yofana on Wed Nov 14, 2007 7:28 pm

catchKISS, skaitei Anthony Burgess'o " Prisukamas apelsinas" (A Clockwork Orange) knyga? arba matei gal ekranizacija?
Panasiu budu (rodant zmogui ziaurias scenas ir neleidziant uzmerkt akiu) paaugliui isoperavo agresyvumo gena.
Seip butu puikus budas kovoti su karu keliuose. kiekvienas vairuotojas pries uzvedant masinos varikli turetu paziuret keleta tokiu filmuku...
Last edited by yofana on Wed Nov 14, 2007 7:30 pm, edited 1 time in total.
yofana
Gambler

Postby paulenas on Wed Nov 14, 2007 7:34 pm

nu jo po tokiu filmuku tikrai segtis dirza norisi visada :oops:
paulenas
Shark

Postby yofana on Wed Nov 14, 2007 7:54 pm

a joooo dirzus deduosi jau automatiskai,refleksas.
dariau eksperimenta, daznai vaziuoju ta pati marsruta(nera kamsciu,sviesaforu) is tasko A i taska B ir sumazinau iprasta greiti 10km/h. Ustrukau 5min ilgiau. Tu gali buti pac geriausias vairuotojas,taciau avarijos ivyksta ir ne del tavo kaltes...

p.s. rimvi, sorry kad ustersiau tema ne i tema :)
yofana
Gambler

Postby rimvis on Wed Nov 14, 2007 8:02 pm

yofana wrote:a joooo dirzus deduosi jau automatiskai,refleksas.
dariau eksperimenta, daznai vaziuoju ta pati marsruta(nera kamsciu,sviesaforu) is tasko A i taska B ir sumazinau iprasta greiti 10km/h. Ustrukau 5min ilgiau. Tu gali buti pac geriausias vairuotojas,taciau avarijos ivyksta ir ne del tavo kaltes...
p.s. rimvi, sorry kad ustersiau tema ne i tema :)

jau pastebejau :)
Svarbu kad idomios diskusijos vyksta ;)
rimvis
Chuck Norris

Postby KACKIS on Wed Nov 14, 2007 8:12 pm

yofana wrote:catchKISS, skaitei Anthony Burgess'o " Prisukamas apelsinas" (A Clockwork Orange) knyga? arba matei gal ekranizacija?
Panasiu budu (rodant zmogui ziaurias scenas ir neleidziant uzmerkt akiu) paaugliui isoperavo agresyvumo gena.
Seip butu puikus budas kovoti su karu keliuose. kiekvienas vairuotojas pries uzvedant masinos varikli turetu paziuret keleta tokiu filmuku...

Ne, neskaičiau. Bet pats kažkada mąsčiau, jog tai efektyvi priemonė. Ta prasme, vaizdas daug labiau veikia nei žodžiai... garsai... -_-
Pats nerūkau, nes kokioj trečioj-ketvirtoj klasėj pamačiau filmą apie vėžininkus (plaučių / gerklės), kaip jie bando Å¡nekėt, kaip atrodo jų vidaus organai... :huh:
KACKIS
Chuck Norris

Postby yofana on Wed Nov 14, 2007 8:41 pm

catchKISS wrote:Ne, neskaičiau. Bet pats kažkada mąsčiau, jog tai efektyvi priemonė. Ta prasme, vaizdas daug labiau veikia nei žodžiai... garsai... -_-
Pats nerūkau, nes kokioj trečioj-ketvirtoj klasėj pamačiau filmą apie vėžininkus (plaučių / gerklės), kaip jie bando Å¡nekėt, kaip atrodo jų vidaus organai... :huh:

yra sios knygos ekranizacija,rekomenduoju. vienas is mano kultiniu filmu/knygu. pasiieskok torentuose...
http://www.imdb.com/title/tt0066921

o man vaikysteje teko pamatyt per klaida (greiciausia tevu pagalba) filmuku apie narkomanus,apie ju lomkes,agonija,degradacija,kai uz doze padarytum bet ka.... todel turiu dar viena refleksa:) galejo tevai dar apie vezininkus ir alkoholikus parodyt...... nors neeee,geriau tik apie vezininkus. nes jei negaleciau megautis vynu -daug ka prarasciau:)
yofana
Gambler

Postby mafinis on Wed Nov 14, 2007 8:58 pm

Na as irgi mates visas Lost serijas, laukiu nauju. kada ten jos, vasari atrodo pasirodys?
mafinis
Gambler

Next

Return to Lithuanian / Lietuviški Forumai