gizmis wrote:mano abu megstamiausi serialiai dinge ir kaleimo begliai ;]] wisas serijas rimvi matei dinge serealo ?
Markas wrote:man taj kurie ziuri si seriala yra atsilike zmones. Kazkoks grynas nevykeliu serialas. no offense
Markas wrote:man taj kurie ziuri si seriala yra atsilike zmones. Kazkoks grynas nevykeliu serialas. no offense
yofana wrote:ir apskritai... kodel tu toks piktas? paziurejau paskutinius tavo post'us.... turi bendravimo problemu?
paziurek,tau turetu patikti ir pakelti nuotaika:
p.s. cia socialine reklama,usienyje daznai matau tokius filmukus. su silpnais nervais - nepatartina ziuret.
yofana wrote:a joooo dirzus deduosi jau automatiskai,refleksas.
dariau eksperimenta, daznai vaziuoju ta pati marsruta(nera kamsciu,sviesaforu) is tasko A i taska B ir sumazinau iprasta greiti 10km/h. Ustrukau 5min ilgiau. Tu gali buti pac geriausias vairuotojas,taciau avarijos ivyksta ir ne del tavo kaltes...
p.s. rimvi, sorry kad ustersiau tema ne i tema
yofana wrote:catchKISS, skaitei Anthony Burgess'o " Prisukamas apelsinas" (A Clockwork Orange) knyga? arba matei gal ekranizacija?
Panasiu budu (rodant zmogui ziaurias scenas ir neleidziant uzmerkt akiu) paaugliui isoperavo agresyvumo gena.
Seip butu puikus budas kovoti su karu keliuose. kiekvienas vairuotojas pries uzvedant masinos varikli turetu paziuret keleta tokiu filmuku...
catchKISS wrote:Ne, neskaičiau. Bet pats kažkada mąsčiau, jog tai efektyvi priemonė. Ta prasme, vaizdas daug labiau veikia nei žodžiai... garsai... -_-
Pats nerūkau, nes kokioj trečioj-ketvirtoj klasėj pamačiau filmą apie vėžininkus (plaučių / gerklės), kaip jie bando Å¡nekėt, kaip atrodo jų vidaus organai... :huh:
Return to Lithuanian / Lietuviški Forumai
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests